ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μυστική επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου 

Stefatos
Όλη, σχεδόν, την εβδομάδα που μας πέρασε, στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας, βρέθηκε η λεγόμενη «ολική επαναφορά» της ελληνικής Κυβέρνησης στους υδρογονάνθρακες, εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία. 

Δεν είναι μυστικό ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αναζητά πειστικές εναλλακτικές με σκοπό ν’ απαντήσει στην καλπάζουσα ενεργειακή κρίση. Αυτός είναι, λοιπόν, κι ο λόγος που ο πατρινός Άρης Στεφάτος πέρασε (προ ημερών και μυστικά) το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, με την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (σε συντομογραφία, ΕΔΕΥ).    

Αν όλα αυτά είναι εν μέρει γνωστά, εκείνο που δεν ακούσατε είναι ότι 48χρονος σήμερα Άρης (απ’ το Αριστοφάνης) Στεφάτος είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Πάτρα, με καταγωγή των γονιών του απ’ τον Καραβόμυλο Κεφαλονιάς.

Ο Άρης Στεφάτος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών με διδακτορικό στη Γεωλογία, την Ωκεανογραφία και τη Γεωφυσική. Και έχει να επιδείξει ενεργό ρόλο όχι μόνο στην άσκηση διοίκησης, αλλά και ως ενεργός μέτοχος σε αντίστοιχες ενεργειακές εταιρείες στην απαιτητική Νορβηγία. 

Μάλιστα με την αποδοχή της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΔΕΥ, εγκατέλειψε το management της M Vest Energy, με έδρα το Μπέργκεν της Νορβηγίας, της οποίας είναι συνιδρυτής και παραμένει μέτοχος.

You may also like

Comments are closed.