ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ναύπακτος συμμετείχε στην ” Ώρα της Γης”

ΩΡΑ ΓΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. 3
Με πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης Πράσινο Μπλε, η Ναύπακτος συμμετείχε στην ” Ώρα της Γης”.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νίας & Λευκάδας, το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας, συμμετέχοντας ενεργά έσβησαν συμβολικά τα φώτα δημοτικών κτηρίων και μνημείων της πόλης της Ναυπάκτου.

Τη συμβολική δράση του WWF, μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες, η Ναύπακτος την αφιέρωσε αυτή τη χρονιά, στη  μνήμη των θυμάτων της κλιματικής αλλαγής, του πολέμου και της πανδημίας, μια και αποτελούν τον πιο επικίνδυνο συνδυασμό που για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη η ανθρωπότητα.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλης, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Κοτρωνιάς Θωμάς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας Τσέλιος Σπύρος.

Ας ενώσουμε τη σκέψη μας με εκατομμύρια πολίτες του κόσμου και ας προβληματιστούμε επιτέλους σοβαρά για το μέλλον μας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2022 ευχόμενοι να είναι και οι 365 ημέρες «Ώρα τα Γης» και όχι μόνο για μία ημέρα, κάθε Μάρτιο!

*H Ναύπακτος και το Πράσινο+Μπλε συμμετέχουν από το 2009 στην «Ώρα τα Γης»

 

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.