ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η ώρα του Ατρομήτου

Facebook
Twitter
Μπήκαμε σε ένα πραγματικά… σούπερ Σαββατοκύριακο, καθώς σήμερα και (κυρίως) αύριο, έχουμε πολύ μεγάλα ματς, που θα κρατήσουν συντροφιά στους πραγματικούς ποδοσφαιρόφιλους.

Μάθε τα πάντα για τις προσφορες* εγγραφης

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, έχουμε αρκετές μεγάλες ομάδες να δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες (Μπράιτον-Σίτι, Αστέρας-Παναθηναϊκός, Μπολόνια-Μίλαν, Μπίλεφελντ-Ντόρτμουντ), όμως εμείς θα σταθούμε σε ένα κομβικό ματς που θα γίνει στα μέρη μας. Ο τελευταίος Ατρόμητος, υποδέχεται τον Ιωνικό σε ένα ματς που υπάρχει το «πρέπει» για τους γηπεδούχους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη σεζόν ο Ατρόμητος, έχοντας κάνει αρκετά καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο ως μια πολύ σημαντική κίνηση μετά τα όσα πέτυχε με το Βόλο. Τα πράγματα, όμως, μόνο θετικά δεν ήταν από το ξεκίνημα, με τον Ισπανό να αφήνει τη θέση του στον έμπειρο Γιώργο Παράσχο και τους Περιστεριώτες να ψάχνουν ακόμα τη πρώτη τους φετινή νίκη. Κόντρα στον Ιωνικό υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή θα έρθει και η ομάδα θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για τα ψηλότερα «στρώματα».

ΙΩΝΙΚΟΣ: Η επιστροφή του Ιωνικού στις κορυφαίες ομάδες της χώρας έγινε φέτος με πολύ σωστές κινήσεις, τις οποίες σπάνια βλέπουμε από νεοφώτιστη ομάδα. Η ομάδα της Νίκαιας δεν έχει απλώς στόχο τη παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν είναι κρυφό πως οι άνθρωποί της ελπίζουν ακόμα και σε διάκριση φέτος. Το ξεκίνημα, πάντως, δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, με… χάιλαϊτ των πρώτων αγωνιστικών τη νίκη επί του Άρη. Στο Περιστέρι ο Ιωνικός θα πάει για το βαθμό ή τους βαθμούς, με τον Σπανό να έχει μελετήσει καλά το πως συμπεριφέρεται ο Ατρόμητος κάτω από πίεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζουν να έρχονται για τον Ατρόμητο, όμως οι Περιστεριώτες με την εικόνα τους δεν αξίζουν να είναι στη τελευταία θέση. Σήμερα θεωρούμε πως έφτασε η ώρα για τη πρώτη νίκη τους, κάτι που πληρώνει 1.80 στον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με 365 bonus στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top