ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης το Σάββατο 25 Ιουνίου στην Κ. Αχαΐα

Facebook
Twitter
Αξέχαστη προμηνύεται η βραδιά το Σάββατο 25/6 στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα. Η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης και Μάρθα Φριντζήλα» θα συναντηθούν με όλους όσους αγαπούν το έργο του μεγάλου συνθέτη σε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης διένυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από ταλαντούχους μουσικούς, καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό. Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη στη σωστή παρουσίαση των τραγουδιών του υπηρετεί αυτή η Ορχήστρα.

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν επόμενες εμφανίσεις της ορχήστρας που κέρδισαν την επιδοκιμασία κριτικών και κοινού. Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης ιδρύθηκε το 2018 από την οικογένεια του κορυφαίου δημιουργού και τη SEED POINT.

Η συναυλία του Σαββάτου, που θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ, οργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συνδρομή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

img 1 1655911783247 1

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top