ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε στέρηση δικαιωμάτων στους Ρώσους πολίτες της χώρας

Facebook
Twitter
“Οι Ρώσοι πολίτες της, δεν θα απολαμβάνουν πλέον όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, ύστερα από την έγκριση του νόμου για τους αυτόχθονες λαούς της Ουκρανίας.”

Η πρωτοφανής αυτή δήλωση ανήκει στον αναπληρωτή πρόεδρο της Βερόβνα Ράντα, Όλεγκ Σεμίνσκι, οποίος ανήκει το κυβερνών κόμμα “Υπηρέτης του Λαού”.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής πρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου δήλωσε: “Σήμερα είναι μια τραγωδία για το ρωσικό Κρεμλίνο, ενώ αντίθετα για τους Ουκρανούς ολιγάρχες, και για τους Ουκρανούς, η αρχή της αποκατάστασης της δικαιοσύνης!

Οι Ρώσοι σε νομοθετικό επίπεδο δεν είναι αυτόχθονες, επομένως δεν θα μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα θεμελιώδη δικαιώματα” ελευθερίες που ορίζονται από το διεθνές δίκαιο και προβλέπονται στο σύνταγμα και τους νόμους της Ουκρανίας. Σε αντίθεση με τους Ουκρανούς, τους Τάταρους της Κριμαίας, οι Καραίτες και τους Κριμαϊτες”.

Στη συνέχεια ο Ουκρανός πολιτικός διέγραψε την ανάρτηση του, ωστόσο το στιγμιότυπο οθόνης, μαζί με το πρωτοφανές σχόλιο δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Βαντίμ Ραμπιόνοβιτς, αναπληρωτή του κόμματος της αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top