ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, το open mall και το νέο εμπορικό κέντρο της Αβεξ

Facebook
Twitter
EA-FacebookPicture1 (1)

 

Την προηγούμενη Τρίτη 28/05/2024 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου μετά από δύο μήνες απραξίας, χωρίς να υπάρχει στην ημερήσια διάταξη, κανένα από τα φλέγοντα ζητήματα του τοπικού εμπορίου. Η εμπορική ανανέωση μετά την εκλογή  της νέας προέδρου δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο της, όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των Πατρινών εμπόρων. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων, η νέα πρόεδρος αλλά και ο νέος γενικός γραμματέας ασχολούνται μόνο με επιφανειακά θέματα, ξεχνώντας ότι ο σύλλογος πρέπει να παρεμβαίνει δυναμικά για βασικά  θέματα που απασχολούν το εμπόριο το τελευταίο διάστημα.

Το ανοιχτό κέντρο εμπορίου, open mall, ένα έργο  πολλών χιλιάδων ευρώ για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, έχει ήδη καθυστερήσει και κινδυνεύει να χαθεί.

Σχετικά με την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος αλλά και τις νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ο Σύλλογος πρέπει να λάβει δημόσια θέση. Δεν θα πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να φτάσουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αυτό το έργο, με αρνητικό αντίκτυπο στις Πατρινές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο.

Αναφορικά με το νέο εμπορικό κέντρο, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα φιλοξενεί αποκλειστικά μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, ο εμπορικός σύλλογος για ακόμα μία φορά έμεινε άπραγος στον μικρόκοσμο του, όπως ακριβώς μας αντιμετώπισε πριν ένα περίπου χρόνο, όταν είχαμε παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις μας στο Διοικητικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα .

Ο χρόνος τρέχει, η κατάσταση στις τοπικές επιχειρήσεις γίνεται όλο και πιο ασφυκτική, ο Σύλλογος μας στέκεται απλός παρατηρητής! Δεν θα το επιτρέψουμε !

 

 

Για την Εμπορική Ανανέωση

 

Γιάννης Ρούπας

Τάκης Γουρδούπης

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top