του Αχιλλέα Ροδίτη
Για άλλη μία φορά οι Αχαιοί έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια με σκοπό να ενώσει τη φωνή αλλά και τις διεκδικήσεις των καταγόμενων από τον νομό, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Ο εμπνευστής και πρόεδρός του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα έχοντας στο πλευρό του αφενός τον αντιπρόεδρο και πρώην βουλευτή Αχαΐας κ. Θεόφιλο Βασιλείου, αφετέρου όμως, και το εξαίρετο μέλος της Ομογένειας κ. Πάνο Σερέτη ο οποίος ηγείται συλλόγου αχαιών στη Νέα Υόρκη.
Πρόσφατα έχει ενταχτεί στους κόλπους του Συνδέσμου και μάλιστα ανακοινώθηκε ότι προετοιμάζεται ένα μεγάλο συνέδριο Αχαιών στην Αμερική. Στην εκδήλωση, που έγινε στο ξενοδοχείο My Way, την περασμένη Τρίτη, παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. Ενώ για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το φλουρί κέρδισε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας κ. Κωνσταντίνος Μπουρδούλης.
ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ)











