ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η πρώτη ανάρτηση του Λάμπρου Μιχαλόπουλου, που κατηγορείται από 14χρονη για σεξουαλική παρενόχληση

Facebook
Twitter
Την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο γνωστός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος κατηγορείται από 14χρονη μαθητευόμενη αθλήτριά του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος χρησιμοποίησε ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη και στα σχόλια αρκετοί φίλοι του εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του.

269831651 4653094438110188 2322555245955122965 n

Μάλιστα, χθες αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, Δευτέρα 27/12/2021, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, ο πατρινός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, μια 14χρονη αθλήτρια γυμναστηρίου.

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, πλέον την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας.

«ΑΘΩΟΣ»
Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στα ΜΜΕ «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top