ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή – Τι λέει για τα παιδιά της

Facebook
Twitter
Η μαύρη επέτειος της συμπλήρωσης τριών χρόνων από τον θάνατο της Μαλένας, βρίσκει τη μητέρα της στη φυλακή, τον πατέρα της να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του και να σκέφτεται τον τρόπο που θα απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται από την 33χρονη, και τους στενούς συγγενείς να παραμένουν διχασμένοι.

Τρία χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε η τρομακτική αλληλουχία γεγονότων και ύποπτων συμπτώσεων, το θέμα παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας, με τις έρευνες να συνεχίζονται, κάποιους να μιλούν για νέα στοιχεία που δε θα αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στα άτομα που θα κατηγορηθούν και την 33χρονη να επανέρχεται με νέες δηλώσεις και αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Από αυτό το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί που κρατείται στον Κορυδαλλό, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, δηλώνει αθώα, τονίζει πως θα παλέψει μαζί με την οικογένειά της για να αποδειχθεί, όπως λέει, η αλήθεια και όταν δέχεται ερώτηση για τον Μάνο Δασκαλάκη, απαντάει πως απαξιεί πλέον να ασχοληθεί μαζί του.

Δημοσιογράφος:  Με τον Μάνο, μ’ αυτά που έκανε και είπε, τι λες, τι γίνεται;

Κατηγορούμενη: Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, Ουδέν σχόλιον.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια προσπαθεί ακόμα να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο 30χρονος δεν το σηκώνει και προσπαθεί να αποφύγει τόσο την ίδια όσο και τους στενούς συγγενείς της.

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε. Ξέρω ότι με ακούνε και οι τρεις. Και η Μαλένα και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα και ξέρουν τι μάνα είχαν».

Στη συνέντευξή της, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 33χρονη δήλωσε χάλια ψυχολογικά και είπε πως ήδη έχει χάσει 7 κιλά, αφού από το άγχος και τη στεναχώρια έχει κλείσει το στομάχι της.

«Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε. Η οικογένειά μου, με στηρίζει, κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα».

Όταν η συζήτηση με την 33χρονη κατηγορούμενη πήγε στη μαύρη επέτειο του θανάτου της Μαλένας, εκείνη σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ακούστηκε να κλαίει πίσω από το τηλέφωνο.

Αμέσως μετά συνέχισε και τόνισε πως έχει δώσει εντολή να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης.

«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Η διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης προχωρά και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προαναγγέλλει νέα στοιχεία που ειδικά, όπως λέει στην περίπτωση της μικρής Ίριδας, θα είναι τόσο ατράνταχτα που δε θα αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης ή άρνησης.

Η Ίριδα βρέθηκε νεκρή πριν από περίπου έναν χρόνο στην κούνια της, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα, η θεία της και η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα. Η αδερφή της 33χρονης που υπέπεσε σε αντιφάσεις, δηλώνει πως δε φοβάται το παραμικρό.

Πλέον, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγριας διερευνούν από το μηδέν τους θανάτους τόσο της Ίριδας όσο και της Μαλένας. Θα ελέγξουν τα πάντα και τους πάντες, ώστε στο τέλος του μήνα να έχουν συντάξει το κοινό τους πόρισμα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τα δύο αγγελούδια.

Τις δικές τους έρευνες συνεχίζουν και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. Παίρνουν καταθέσεις και μελετούν σε βάθος κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να προδώσει τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Τρία χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησαν όλα στην Πάτρα, το θέμα παραμένει σταθερά στην κορυφή της επικαιρότητας και η αγωνία για ορισμένους βρίσκεται καθημερινά στο «κόκκινο».

O αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τη συνέντευξη που πήρε από την 33χρονη κατηγορούμενη. Όπως είπε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου που άκουσε στο τηλέφωνο ήταν «η μέρα με τη νύχτα» συγκριτικά με την περίοδο πριν μπει στη φυλακή, ήταν εμφανώς ευσυγκίνητη, «σπάει όταν μιλάει για τα παιδιά», εξηγεί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως μέλημα της κατηγορουμένης είναι να τεθεί το αίτημα αποφυλάκισής της, να βγει από τη φυλακή, ενώ όπως αποκάλυψε η οικογένεια δεν κατάφερε να κάνει σήμερα το τρισάγιο στο μνήμα της Μαλένας καθώς ήταν συγκεντρωμένα τα κανάλια.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είπε πως αύριο θα δημοσιευθούν δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία στην εφημερίδα «Πελλοπόνησος». Το ένα έχει να κάνει τη σχέση του ζευγαριού και το άλλο με την έρευνα του Ανθρωποκτονιών αναφορικά με τα ηλεκτρονικά στοιχεία.

Η νέα συνέντευξη της 33χρονης μέσα από τις φυλακές

Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο η κατηγορουμένη.

Παρακάτω ένα απόσπασμα απ΄ όσα είπε:

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη μέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για το θάνατό της, για το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο, δεν αντέχεται. Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ. Και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά…»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top