ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Η πρώτη ταυρομαχία στη Σεβίλλη μετά από δύο χρόνια

sebilli
Στη Σεβίλλη πραγματοποιήθηκε η πρώτη ταυρομαχία μετά την πανδημία της Covid-19. Οι ταύροι επέστρεψαν στη Maestranza, στην αρένα για ταυρομαχίες της Σεβίλλης (Plaza de toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla).

Δύο χρόνια αργότερα, άνοιξε ξανά τις πόρτες της για να φιλοξενήσει τις γιορτές των Feria de Abril y San Miguel, που δεν γιορτάστηκαν στην ώρα τους.

Μια «Κυριακή του Πάσχα» για τους Σεβιγιάνους το Σάββατο του Σεπτεμβρίου, με την αρένα γεμάτη σύμφωνα πάντα με την επιτρεπόμενη χωρητικότητα (60%).

Η εταιρεία Pagés κατάφερε να ενώσει τις δύο γιορτές τις τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, προγραμματίζοντας μια ιστορική ταυρομαχία σε αυτές τις ημερομηνίες. Με αυτόν τον τρόπο, μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι 14 εορτές, χωρισμένες σε έντεκα ταυρομαχίες. Θα επαναληφθούν ακριβώς οι ίδιοι συνδυασμοί ταύρων και ταυρομάχων που ανακοινώθηκαν για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ

Herat taliban isis ΚΟΣΜΟΣ

Προσοχή σκληρές εικόνες: Τουλάχιστον 17 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά, σε μάχες των Ταλιμπαν με τον ISIS στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στη μάχη στην επαρχία Χεράτ (δυτικά) ανάμεσα σε ειδικές δυνάμεις των Ταλιμπάν και ομάδα ενόπλων ...