ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Queen Ντίνα «ξαναχτυπά» με κόκκινο μαγιώ και σέξι διάθεση

Facebook
Twitter
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της come back. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! Και εκτός από τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τα επαγγελματικά της σχέδια αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσα έχουν πει για εκείνη.

Υπενθυμίζουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πώς είστε σήμερα με τη Ναταλία;

Μια χαρά. Με είχε καλέσει και στην εκπομπή της, αλλά εκείνη την ημερομηνία δυστυχώς είχα κανονίσει να λείπω εκτός Αθηνών και δεν τα κατάφερα. Ήθελα να πάω γιατί θεωρώ πως θα είχε ενδιαφέρον μια τηλεοπτική συνάντηση με τη Ναταλία. Δεν έχουμε βρεθεί τηλεοπτικά μαζί μετά το Μες στην καλή χαρά. Κρατάμε, όμως, καλές σχέσεις και με τη Ναταλία και με τον Θέμη που είχαμε μιλήσει για να πάω στην εκπομπή του καλεσμένη. Αλλά αν δεν έχω να επικοινωνήσω ένα καινούριο πρότζεκτ δεν βρίσκω νόημα να βγω να μιλήσω. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική. Δίνω μια συνέντευξη με αφορμή ένα επαγγελματικό βήμα.

Ο Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αίγυπτο με τον σύντροφό σου είχε πει «Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα». Γνωρίζεστε με τον Δημήτρη;

Γνωριζόμαστε κοινωνικά. Αλλά δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση ή επαφή. Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Παρ’ όλα αυτά είχες πει πως θα ήθελες να δουλέψετε μαζί.

Ναι, παλιότερα που ήμουν στην αναζήτηση ανθρώπων για πάνελ είχα εκφράσει την επιθυμία μου να έρθει ο Δημήτρης γιατί τον είχα καλέσει κιόλας στην εκπομπή και είχαμε περάσει καλά, είναι πολύ ευχάριστος και αστείος. Χρειαζόμουν και έναν τέτοιο ρόλο. Όταν συνθέτεις μια ομάδα χρειάζεσαι διαφορετικές πρoσωπικότητες. Τότε ήμουν σε μια φάση που μια προσωπικότητα σαν του Δημήτρη έλειπε από εκείνη την ομάδα. Θα ταίριαζε στη συνταγή. Και μπορεί και αργότερα αν έκανα κάτι που θα θεωρούσα ότι ταιριάζει να τον ήθελα στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι σου επιφυλάσσει. Παρ’ όλα αυτά ο καθένας είναι υπόλογος για όσα λέει. Εγώ τι να πω για όσα λένε οι άλλοι για μένα;

Με τις θερμοκρασίες να έχουν χτυπήσει κόκκινο, η Κωνσταντίνα έρχεται και…επιδεινώνει την κατάσταση με Instagram ποστ. Το καλοκαίρι αναμένεται μακρύ και καυτό για την ξανθιά παρουσιάστρια που, ομολογουμένως, μας έχει λείψει από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Δείτε τη φωτογραφία χωρίς λεζάντα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top