ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ρούλα είχε συλληφθεί με γιο Δικαστικού! Η περιπέτεια με την κοκαϊνη…

Cf2FnqHMbko7M9ReE4Wi 780x432 1
Του Κωνσταντίνου Φλαμή
Για την Παρασκευή 8 Ιουλίου έχει κλητευθεί για να καταθέσει ως ύποπτη για τη δολοφονία της Ίριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για την δολοφονια της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανόν να μην καταθέσει την συγκεκριμένη ημερομηνία αφού θα ζητηθεί από την υπεράσπισή της αναβολή για να προετοιμαστεί καλύτερα. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε μάλιστα ότι  η πελάτισσά τους δεν έχει αντίρρηση να καταθέσει και προφορικά στις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές και όχι μόνο μέσω υπομνήματος που ούτως ή άλλως σχεδιάζει να υποβάλει.

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε από μικρή «εμπλοκή» στον χώρο των ναρκωτικών και αυτό είναι ένα στοιχείο για τις γνωριμίες που είχε αποκτήσει, ακόμη και για την εύρεση κεταμίνης μέσω κάποιου τοξικομανή, όπως πρώτη η «Πολιτεία» είχε επισημάνει εδώ και μήνες. Το καλοκαίρι του 2006 η νεαρή τότε Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαϊα για κοκαϊνη, και μάλιστα μαζί με έναν επίσης νεαρό… γιο Δικαστικού!

Η Ρούλα και ο φίλος της είχαν κάνει χρήση κοκαϊνης και κατά την επιστροφή τους από διασκέδαση… έπεσαν πάνω σε «μπλόκο» αστυνομικών. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα, ανακάλυψαν πως το ζευγάρι είχε κρύψει και άλλη ποσότητα κοκαϊνης στην χειρολαβή του οδηγού. Και οι δύο προσήχθησαν στο Τμήμα, ενώ η Πισπιρίγκου ήταν αρκετά νευρική σε σημείο που να βρίζει τους αστυνομικούς: «Εδώ είμαι ρε. Ελάτε. Τι θέλετε; Να με γ@μ@@@@; Θα μου κλ@@@@@ τα αρ@@@@. Εγώ αύριο θα είμαι έξω». Η Πισπιρίγκου τελικά αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη μέρα αφού πάνω της… δεν είχε βρεθεί ποσότητα ναρκωτικών. Αντίθετα ο γιος του δικαστικού τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης και έκτοτε «εξαφανίσθηκε» από τα… στέκια της Πάτρας!

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως η Πισπιρίγκου γνώριζε να κινείται και σε αυτούς τους χώρους. Αρα τι πιο εύκολο να προμηθευτεί την ουσία με την οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο σκότωσε την 9χρονη κόρη της και μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 07 03 231117

You may also like

Comments are closed.