ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκινά «χορό» μηνύσεων με πρώτον τον Ανδρέα Ηλιάδη! Εχει βάλει στο «στόχο» της και τον Μάνο Δασκαλάκη

Facebook
Twitter

Σε μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του εντατικολόγου και «σωτήρα» της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη προχώρησαν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα καθώς και ο πατριός τους. Η «Πολιτεία» όμως αποκαλύπτει σήμερα πως στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Πέρασαν έξι μήνες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και φαίνεται πως και η βασική κατηγορούμενη μπαίνει στον «χορό» των αντιδράσεων. Αιτία αποτελούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του Πατρινού γιατρού και Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Νοσοκομείου Ρίου, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε Space στο Twitter όπου ουσιαστικά εμφάνισε τους συγγενείς της κατηγορούμενης ως «αδιάφορους» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας σε ΜΕΘ στο Ρίο. Θα πρέπει να τονιστεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η Πισπιρίγκου ετοιμάζει και άλλες μηνύσεις! Δεν θα είναι «έκπληξη» αν μηνύσει ακόμη και τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, κάτι που πιθανόν θα γίνει προς το τέλος.

Σε σχέση με τους γονείς της Ρούλας και την αδελφή της,  συγκεκριμένη μήνυση κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Τόσο η Δήμητρα όσο και η μητέρα Ελένη και ο πατριός ισχυρίζονται ότι όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ιατρός, ότι δηλαδή ενόσω νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα εκείνοι δεν ενδιαφέρονταν για την κατάσταση της υγείας της και δεν την επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Στο κοινό δικόγραφο το οποίο κατέθεσαν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αναληθείς ισχυρισμούς καθώς, όπως λένε, ευρίσκοντο συχνά στο πλευρό της Τζωρτζίνας απλά δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στην ΜΕΘ λόγω του περιορισμού εξαιτίας του κορωνοϊού.

 

Μήνυση όμως κατά του Ηλιάδη έχει καταθέσει και ο Μάνος Δασκαλάκης. Εξαπολύοντας μάλιστα βαριές κατηγορίες κατά του εντατικολόγου! Ουσιαστικά, ο Δασκαλάκης υποστηρίζει είναι ότι ο εν λόγω γιατρός, σε αντίθεση με όλα όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter, ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το “επεισόδιο” της κόρης του να υπήρχε εγκληματική ενέργεια. Και ότι το γεγονός ότι έλεγε τότε στον γιατρό και στο υπόλοιπο προσωπικό ότι η σύζυγός του δεν είναι τρελή, δεν σημαίνει ότι την υπαρασπιζόταν αν και γνώριζε ή είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

 

Σε όλον αυτόν τον καταιγισμό μηνύσεων εναντίον του, ο κ. Ηλιάδης απαντά: «Συκοφαντική δυσφήμιση σε τι; Σε κάτι που είπα στην ανακρίτρια, που είναι καταγεγραμμένο; Εγώ ξέρω ότι ένα μήνα ήμουν πάνω από το παιδί του και προσπαθούσα πραγματικά να το σώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

protoselido politeia010822

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top