ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Σοφία Χρυσοπούλου νέα διευθύντρια της Καρναβαλικής Επιτροπής

Facebook
Twitter
Με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας την 27/9/2021  όρισε την κ. Σοφία Χρυσοπούλου  Διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η κ. Σοφία Χρυσοπούλου είναι ΠΕ διοικητικός υπάλληλος  και μετακινήθηκε στις 8/9/2021 από τον Δήμο Πατρέων στην ΚΕΔΗΠ . Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του ΕΑΠ και γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έχει σημαντική διοικητική εμπειρία, πλέον της 20ετίας,  σε Δήμους και από το 2011 μέχρι σήμερα υποστήριξε γραμματειακά τα γραφεία  των Αντιδημάρχων κ.κ. Αχ. Γεωργακόπουλου, Χρ. Κορδά και Νικ. Ασπράγκαθου που επόπτευαν νευραλγικές Διευθύνσεις του Δήμου Πατρέων όπως της Αρχιτεκτονικού Έργου και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων,  Έργων Υποδομής, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Πολιτικής Προστασίας, Διοίκησης και Προγραμματισμού.

Καλείται να αναδιοργανώσει διοικητικά την ΚΕΔΗΠ –Καρναβάλι Πάτρας έτσι ώστε με ευελιξία να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες, δύσκολες απαιτήσεις με απώτερο στόχο την προώθηση του Πατρινού Καρναβαλιού που είναι ο κορυφαίος θεσμός της πόλης μας. Την καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε να   σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας ώστε το Πατρινό Καρναβάλι να παραμείνει   ζωντανό, μοναδικό, πηγαίο  και να αποτελεί μόνιμη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top