Η στάση είναι Ρίο αλλά καλύτερα να… πάμε απέναντι  

Facebook
Twitter
«Ο κόσμος στέκεται όσο πιο… μακριά γίνεται και σας καλώ να αναρωτηθείτε το γιατί!» μας γράφει ο Κ.Μ. που μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία, από τη Στάση που υπάρχει μπροστά από το Νοσοκομείο του Ρίου, να την δημοσιεύσουμε.

εικόνα Viber 2022 12 16 15 22 21 934 1

Δεν θέλει πολλή φαντασία: Σκουπίδια, περιττώματα και άλλα… υπολείμματα όπως αποτσίγαρα και βρωμιές αποτελούν το «περιεχόμενό» της, σε ένα σημείο όπου καθημερινά μετακινούνται δεκάδες εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες, ασθενείς και συνοδοί. Προς Πάτρα, Αίγιο, Ναύπακτο και Μεσολόγγι.

Η στάση είναι σε γενικές γραμμές αυτοκαθαριζόμενη, όπως μας ενημέρωσε ο φίλος που μετακινείται καθημερινά από εκεί. Ισχυροί άνεμοι και βροχές «φροντίζουν» να μην είναι σε δυσοσμία. Αλλά όχι πάντα!

Την περασμένη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή που μας πέρασε, οι καιρικές συνθήκες ήταν για έξω αλλά και πιο… μακριά καθώς η μυρωδιά που ανέδυε ο χώρος ήταν ανυπόφορη. Το επόμενο σημείο στο οποίο με αξιοπρέπεια μπορεί να στηθεί κάποιος, σε Στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, δεν είναι καν στην Αχαΐα!

Είναι, απέναντι στο Αντίρριο, οι Στάσεις της Αιτωλοακαρνανίας! Διότι εδώ στην Πάτρα ο δήμος, που είναι αρμόδιος για την καθαριότητα – συντήρηση δεν φαίνεται να δίνει σημασία σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στις μεταφορές.

Χωρίς τίτλο 4 e1671520891470

 

 

Από την Εντυπη Εκδοση της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” της Δευτέρας 19.12.2022

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top