Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Ο αριστούχος Νίκος Καρυδάκης, γιος του καρδιολόγου, εκφώνησε τον αποχαιρετιστήριο λόγο – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
fazxqkvjhl6892297f1217f

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του 2025 του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενός από τα ιστορικότερα και πλέον αναγνωρισμένα τμήματα στην Ελλάδα στον τομέα της Πληροφορικής και των Τεχνολογιών Υπολογιστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Το τμήμα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πανεπιστημιακή κοινότητα και έχει αναδείξει επιστήμονες με διεθνή αναγνώριση, επιβεβαιώνει διαρκώς τη φήμη του μέσα από τις διακρίσεις των φοιτητών και αποφοίτων του.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Νίκος Καρυδάκης, ως πρώτος σε βαθμολογία απόφοιτος της φετινής χρονιάς, ανέβηκε στο βήμα για να εκφωνήσει τον καθιερωμένο χαιρετισμό εκ μέρους όλων των νέων μηχανικών, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά επιστημόνων που ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Νίκος Καρυδάκης είναι γιος του γνωστού καρδιολόγου Ανδρέα Καρυδάκη και της αξέχαστης ψυχιάτρου Κωνσταντίνας Μπακαλίδου η οποία “έφυγε” από τη ζωή το 2017 σε ηλικία μόλις 46 ετων.

Η εκδήλωση έκλεισε με χειροκροτήματα και θερμές ευχές από καθηγητές, συγγενείς και φίλους των αποφοίτων.

Οι φωτογραφίες είναι του Νεκτάριου Μπότση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή