ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνάντηση Ιάσονα Φωτήλα με ΟΝΝΕΔίτες

Ιάσονας Φωτήλας ΟΝΝΕΔ 1
«Με το μέλλον της Πάτρας» ήταν η λεζάντα που χρησιμοποίησε ο Ιάσονας Φωτήλας για να περιγράψει την φωτογραφία που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media αποτυπώνοντας επ’ ακριβώς την ουσία της συνάντησης που είχε με νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

Ήταν φράση που αποτύπωσε την ουσία μιας συνάντησης. Διότι οι νέοι μπορούν να σου παρουσιάσουν τον κόσμο μέσα από μιαν άλλη διάσταση, με εντελώς διαφορετικά διακυβεύματα, άλλου είδους ανάγκες απ’ αυτές που συνήθως διατυπώνονται από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα. Και κυρίως, να σου μεταφέρουν μια τελείως άλλη εικόνα για το «αύριο» κι όσα πρέπει να επιτευχθούν – να γίνουν ή να εκλείψουν – για να δημιουργηθεί μια ευνοϊκότερη βάση διαβίωσης για τις επόμενες γενιές.

Το καλό με τον βουλευτή της ΝΔ – δικηγόρο και καλό ηθοποιό – Ιάσονα είναι ότι παρά τα πρώτα –ήντα που διανύει, παραμένει νέος σε τρόπο σκέψης κι έτσι έχει καλό δίαυλο επικοινωνίας με τους νέους. Κι όταν ένας πολιτικός έχει μαζί του τη νεολαία, νιώθει και είναι δυνατός. Δεν είναι τυχαίο που στους νέους στηρίζεται η στρατηγική επικοινωνίας των κομμάτων διαχρονικά.

 

 

You may also like

Comments are closed.