Η Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης στην Patras EXPO Agrofood & Drink 2026 με το JUNIQUE Distilled Gin!

Η ποτοποιία – αποσταγματοποιία «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ» συμμετείχε στην έκθεση PATRAS EXPO AGRO FOOD & DRINK 2026 με ποικιλία αποσταγμάτων και εκχυλισμάτων CASTRO, αλλά και το νέο της προϊόν: το JUNIQUE Distilled Gin!

Πρόκειται για ένα προϊόν που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά και ήδη έχει κερδίσει το κοινό! Το JUNIQUE είναι ένα premium 100% αποσταγμένο gin με πλούσια, ιδιαίτερη γεύση και γήινο, δροσερό άρωμα. Για να δημιουργηθεί το Junique, φρέσκια μπλε άρκευθος από τα ψηλά βουνά της Μακεδονίας αποστάζεται υπομονετικά μαζί με ποικιλία αρωματικών, ελληνικών βοτάνων και ανθέων εσπεριδοειδών, μέσα σε χάλκινους, παραδοσιακούς άμβυκες.

- Διαφήμιση -

Το κοινό της Πάτρας είχε την ευκαιρία να γευτεί και να γνωρίσει και άλλα καινοτόμα αλκοολούχα προϊόντα της εταιρείας εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, όπως τα Bitteráneo Mediterranean Bitters, τα έτοιμα cocktails (ready-to-drink) και τα λικέρ Κύβοι από 100% φυσικά εκχυλίσματα, καθώς και αγαπημένα προϊόντα –  χαρακτηριστικά της περιοχής των Πατρών – όπως το λικέρ Τεντούρα Κάστρο και τα λουκούμια Τεντούρας.

Από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026, η PATRAS EXPO, την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), ανέδειξε στο Παλαιό Λιμάνι της Πάτρας τα τοπικά προϊόντα, αλλά και την γαστρονομία και επιχειρηματικότητα της πόλης μας.

www.junique.gr

www.tentoura.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google
spot_img
spot_img

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img