ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Μαρλαφέκας: Η θερμή χειραψία με τον Μυτιληναίο και το ενδιαφέρον του για την περιοχή

ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ 1
Δεν ήταν μόνο η θερμή χειραψία. Ήταν και το ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλησε να ακούσει και να μάθει για την περιοχή.

Δείγμα ενδιαφέροντος ή περιέργεια, όπως θέλετε πείτε το, αλλά για έναν επιχειρηματία τέτοιου βεληνεκούς, που σίγουρα δεν χάνει τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα του, και μόνο μια απλή περιέργεια μπορεί να σημαίνει και να συνεπάγεται πολλά.

Όπως, λοιπόν, έγραψε ο ίδιος ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας αναρτώντας σχετική φωτογραφία στο twitter:

«Θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, Πρόεδρο του ομίλου MYTILINEOS είχα στα πλαίσια της παράδοσης της Αμβρακίας οδού, παρουσία και του ΠΘ. Ο κ Μυτιληναίος ενδιαφέρθηκε να μάθει για την πορεία της Αχαΐας και τις προοπτικές της».

Το θέμα είναι, λοιπόν, ότι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος αξιοποίησε την στιγμή συνάντησής του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρο του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ), Πλάτωνα Μαρλαφέκα, όχι μόνο για ένα πολύ εγκάρδιο, όπως φάνηκε, τετ α τετ, και για μια θερμότατη ομολογουμένως χειραψία μαζί του, αλλά και για να τον ρωτήσει πράγματα καίριας σημασίας αναφορικά με την κατάσταση (προφανέστατα την αναπτυξιακή – επιχειρηματική) στον νομό Αχαΐας αλλά και ευρύτερα στην Δυτική Ελλάδα.

Το επίσης αξιόλογο σημασίας είναι ότι σε κάτι τέτοιες στιγμές πολλά μπορούν να κριθούν σε λίγες μόνο λέξεις. Που πρέπει να ξέρεις να τις πεις και να τις πεις σωστά. Και που αυτές οι λέξεις πρέπει να περιέχουν πεπραγμένα αποδοτικής δουλειάς που ‘χει γίνει. Όχι, δηλαδή, να αφορούν γενικολογίες κι αοριστίες. Ειδάλλως, το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει πριν, εύκολα θα κάνει «φτερά». Και σε τέτοιες επίμαχες φάσεις είναι βέβαιο ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας έχει ιδανική… περπατησιά.

 

You may also like

Comments are closed.

amnnqsykqd65d7bc271a6b3 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τα παιδιά με τη μηχανή… πέρασαν με πράσινο και ο οδηγός του ΙΧ έκανε στροφή στην Αρέθα

Το βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα αποδεικνύει τι συνέβη ...