ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑLIFESTYLEΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του 2007 και η πρεμιέρα του Masterchef  

271421479 3120867764810228 1816099753343921991 n
Στο νέο Masterchef, λοιπόν, η Μαρία Κακαβάνη, όπως πρώτα διαβάσαμε στο «politeianews.gr». 

Και πολλοί εξ όσων ασχολούνται με τα κοινά θα θυμούνται σίγουρα ότι η καταγόμενη απ’ το Αίγιο Μαρία, υπήρξε στο παρελθόν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, σε μια εποχή που το ΠΑΣΟΚ ήταν κυρίαρχο στις πολιτικές εξελίξεις… Στις εκλογές του 2007, με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Νέα υποψήφια, τότε, με πολύ φρέσκο λόγο και ευγενική παρουσία, η Μαρία Κακαβάνη είχε καταγράψει μια σημαντική επίδοση, με 7.441 σταυρούς. 

Και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, αν αναλογιστεί ότι θα έπρεπε ν’ αναμετρηθεί με πρόσωπα που είχαν ήδη καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο, σ’ εκείνες τις εκλογές, ήταν οι Μιλτιάδης Βέρρας, Μαρία Θωμά, Γιώργος Θωμάς, Απόστολος Κατσιφάρας, Μαρία Κυριακοπούλου, Μένη Μαλλιώρη, Χριστίνα Μανωλοπούλου, Παναγιώτης Παπαγιαβής και Κώστας Σπηλιόπουλος. 

Αργότερα, το 2010 η Μαρία Κακαβάνη συντάχθηκε με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αιγιαλείας. Και παρ’ ότι, στα χρόνια που μεσολάβησαν, αποστασιοποιήθηκε απ’ τα κοινά, δεν έπαψε ποτέ, ακόμα και μέσα απ’ την επαγγελματική της δραστηριότητα, να ενδιαφέρεται συνεχώς για την Αχαΐα και να διατηρεί εδώ πολλούς φίλους.

Την περασμένη εβδομάδα την είδαμε σ’ έναν άλλο ρόλο, να δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες. Και να ξεδιπλώνει ένα ταλέντο που λίγοι ήξεραν (ξέραμε) ότι έχει. 

Φανατικοί του παιχνιδιού δεν είμαστε, αλλά η συμμετοχή της Μαρίας ήταν ένας λόγος ώστε ν εκτιναχθεί στην Αχαΐα η θεαματικότητα του. Και ν’ ακολουθήσουν και πολλά σχόλια καθώς και πολλές αναρτήσεις στην εδώ διαδικτυακή ενημέρωση.

You may also like

Comments are closed.