ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks»

Facebook
Twitter

«Κλείδωσε» η επιτροπή του «My Style Rocks»; Κατά 99%, ναι! Οι ιθύνοντες του σταθμού κατέληξαν, όπως λέγεται, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα τριάδα.

ZENEVIEV MAZARI2261

Στην κριτική επιτροπή, λοιπόν, θα δούμε τον Στέλιο Κουδουνάρη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος είχε ήδη δεχτεί κρούση για τη συγκεκριμένη θέση από τον Νοέμβριο. Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν την καλύτερη χημεία απ’ όλα τα πρόσωπα που πέρασαν δοκιμαστικό για την εκπομπή.

ZENEVIEV MAZARI2287

Eν τω μεταξύ, αναβρασμός επικρατεί στα γραφεία του Star στην ιδέα και μόνο ότι θα φύγει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον Σκάι. Τι θα της αντιπροτείνουν; Η Ζενεβιέβ δεν έχει κάποια τηλεοπτική υποχρέωση και όλα δείχνουν ότι θα αφήσει το Star για να πάει στον διαγωνισμό μόδας του Σκάι. Eνα πρόγραμμα που της πηγαίνει και πάρα πολύ.

Το Star, όμως, όπως ακούγεται, κάνει τη δική του προσπάθεια να την κρατήσει πίσω. Μάλιστα, της έκανε δύο προτάσεις. Η πρώτη αφορά την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι ερωτικών σχέσεων που έρχεται την επόμενη σεζόν στο Star με τίτλο «Blind Date». Το εν λόγω πρόγραμμα θα είναι σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη Ζενεβιέβ να το παρουσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι στο εξωτερικό σημειώνει μεγάλη επιτυχία και γιʼ αυτό ήθελαν να το φέρουν και στην Ελλάδα.

6076 ZENEVIEV MAZARI ISMINI PAPAVLASOPOYLOY 29092021

Η δεύτερη πρόταση μπορεί να είναι και πιο δελεαστική, αλλά μπορεί να συμβεί μόνο αν φύγει η Βίκυ Καγιά από το Star. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα έβλεπε τη Ζενεβιέβ στο «Shopping Star», ένα πρόγραμμα που πηγαίνει πάρα πολύ καλά και σημειώνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δημοφιλείς ειδήσεις  «Ανακωχή» για τις γιορτές

ZENEVIEV MAZARI2300 Καλή πρόταση, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει σε άμεση συμφωνία, καθώς εξαρτάται από την απόφαση της Βίκυς Καγιά για το αν θα μείνει στο Star ή αν θα αποχωρήσει από τη μικρή οθόνη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top