Ιερέας διέκοψε γάμο λόγω… της ενδυμασίας της κουμπάρας

Facebook
Twitter
1000_2d1bb93b-a88d-4bf7-85d4-d3322238e9c1

Ένα απρόσμενο και αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου σε εκκλησία στην Παιανία, όταν ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο του γάμου αποφάσισε να το διακόψει εξαιτίας της ενδυμασίας της κουμπάρας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναστάτωση τόσο στο ζευγάρι όσο και στους παρευρισκόμενους.

Όπως μεταδίδει το ekklisiaonline.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου, όταν η κουμπάρα, μια 27χρονη γυναίκα, αφαίρεσε την εσάρπα την οποία φορούσε, αφήνοντας να φαίνεται η πλάτη και το ντεκολτέ της. Κάτι που δεν θεωρήθηκε ορθό από τον ιερωμένο, ο οποίος, θεωρώντας την εμφάνιση της κουμπάρας ανάρμοστη για το ιερό μυστήριο, διέκοψε την τελετή και της απηύθυνε αυστηρή παρατήρηση. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ζευγαριού και των καλεσμένων, ο ιερέας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα».

Η κουμπάρα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την κατάσταση και να αποφύγει περαιτέρω αντιπαραθέσεις, συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του ιερέα, βάζοντας ξανά την εσάρπα της. Με αυτόν τον τρόπο, η τελετή συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα, και το μυστήριο ολοκληρώθηκε κανονικά, προς ανακούφιση του ζευγαριού και των παρευρισκομένων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top