ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας με κορωνοϊό πήγε σε «αποστολή» και… τους κόλλησε όλους!

iereas plati 2019 29 8
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε προ ημερών στην τοπική εκκλησία όταν ιερέας ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ακολούθησε αποστολή εκτός Αχαΐας ενώ είχε συμπτώματα κορωνοϊού και μάλιστα χωρίς να κάνει κανένα τεστ.

Ούτε το απλό self test. Κατά την επιστροφή του είχε πολλά συμπτώματα, βγήκε θετικός, και εισήχθη στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στη συνέχεια όμως απεδείχθη πως… είχε κολλήσει κι άλλους.

Ασθένησαν σχεδόν όσοι ήταν μαζί του στο τραπέζι στο οποίο είχαν καθίσει να γευματίσουν και φυσικά… και στο ΙΧ! Και όχι μόνο! Όσοι τον είχαν συναντήσει ή τον είχαν ασπαστεί και μετά την επιστροφή του… κόλλησαν όλοι!

Ο μόνος που την γλίτωσε ήταν ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ο οποίος αφενός μεν είναι πλήρως εμβολιασμένος και αφετέρου είχε νοσήσει στο παρελθόν! Ο συγκεκριμένος ιερέας δέχθηκε τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση, όμως μάθαμε πως αρκετοί από αυτούς που είχαν κολλήσει… τον σχολίαζαν αρνητικά για το γεγονός πως δεν είχε λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να προστατεύσει τον περίγυρό του.

Όπως μάθαμε τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα έστω και με νοσηλεία και πλέον έχει επιστρέψει υγιής στα καθήκοντά του. Κ.Φ.

 

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.