ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμος Αιγιαλείας: Υπαγωγή του ΣΜΑ Τέμενης σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις

Facebook
Twitter
Την απόφασή του για υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Τέμενη Αιγίου, κοινοποίησε στον Δήμο Αιγιαλείας ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων & Χωροταξίας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νόμιμη και ενδεδειγμένη λειτουργία του χώρου.

Στην απόφαση, που ουσιαστικά αποτελεί έγκριση περιβαλλοντικών όρων, περιγράφονται συγκεκριμένες οδηγίες σύμφωνες με τους ισχύοντες νόμους περί συλλογής και επεξεργασίας στραγγισμάτων, τήρησης μητρώου αποβλήτων και εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων.

«Μετά από συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες, μεταμορφώσαμε τον ΣΜΑ που παραλάβαμε το 2019, από μια απέραντη χωματερή, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων που λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της νομοθεσίας και με τα ευρωπαϊκά πρότυπα» σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραΐσκος τονίζει: «Η Αιγιάλεια αλλάζει. Η εργατικότητα, η άριστη συνεργασία και η προσήλωση στο αποτέλεσμα είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με σεβασμό στον συμπολίτη, με αγάπη για το περιβάλλον, δείχνουμε το δρόμο για μια νέα στρατηγική Ανάπτυξης της Αιγιαλείας. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, γιατί το αξίζει αυτός ο ευλογημένος τόπος».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top