ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Δύο συλλήψεις για μεγάλη φυτεία κάνναβης (pics)

05 07 2023 Συνελήφθησαν δύο άνδρες στην Ηλεία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 4

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτοδασική περιοχή, όπου εντόπισαν φυτεία κάνναβης, στο εσωτερικό της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν (64) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστά περίπου και (38) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης με ρίζες, τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου.

05 07 2023 Συνελήφθησαν δύο άνδρες στην Ηλεία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 2Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν (12) φυντάνια κάνναβης και σε παρακείμενο κτίσμα – στάβλο ανευρέθηκαν στο τελικό στάδιο της αποξήρανσης τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης (φούντες) καθαρού βάρους (720) γραμμαρίων περίπου. 

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από την καλλιέργεια των ναρκωτικών εκτιμάται ότι θα ανέρχονταν τουλάχιστον στο ποσό των 50.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

05 07 2023 Συνελήφθησαν δύο άνδρες στην Ηλεία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 3

05 07 2023 Συνελήφθησαν δύο άνδρες στην Ηλεία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 1

You may also like

Comments are closed.