Ηλεία: Πρωτιά για το Γυμνάσιο Λαμπείας

Facebook
Twitter
Την πρώτη θέση στον μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο “Αναδεικνύω την Περιοχή μου”, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας, πήρε το Γυμνάσιο Λαμπείας.

Ο μαθητικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», το οποίο έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020. Οι δράσεις του στόχο έχουν την ενίσχυση της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Δυτικής Ελλάδας.

Οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κλήθηκαν να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο, ατομικά ή σε ομάδες έχοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να αναδείξουν τουριστικά σημεία με ιδιαίτερο πολιτιστικό, φυσικό και ιστορικό ενδιαφέρον στην περιοχή που διαμένουν. Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα σημαντική με τον αριθμό των συμμετοχών να φτάνει τις τριάντα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top