ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

Ηλεία: Σε τρία Κέντρα Υγείας οικίσκοι για κορονοϊό

K.Y ARXAIAS OLYMPIAS
Τρεις ακόμη οικίσκοι (ISOBOX), από τους εννέα συνολικά που διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 6η ΥΠΕ, τοποθετήθηκαν χθες στα Κ.Υ Βάρδας, Αρχαίας Ολυμπίας και Κρεστένων, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, προκειμένου να διενεργούνται τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε χώρους εκτός των κεντρικών κτιρίων των υγειονομικών δομών.

Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών της Περιφερειακής Αρχής για τη στήριξη του υγειονομικού συστήματος, το οποίο δέχθηκε και εξακολουθεί να δέχεται μεγάλες πιέσεις λόγω της πανδημίας της Covid-19.

«Είναι πραγματικά χαρά να βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παραδώσουμε ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην 6η ΥΠΕ και στους Δήμους Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, τρεις λυόμενους οικίσκους, καλύπτοντας τις ανάγκες – όπως αυτές υποδείχθηκαν από την 6η ΥΠΕ – για την αποσυμφόρηση Κ.Υ και Ν.Μ, από εισροή τυχόν κρουσμάτων, είτε για τις ανάγκες επιπλέον χώρων εμβολιασμού», δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης, που επισκέφθηκε τα παραπάνω Κ.Υ. συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, Αθλητισμού-Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο και Υποδομών και Έργων Αθανάσιο Μαυρομμάτη.

Παρόντες στην παράδοση ήταν οΔιοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, Διευθυντές, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό των Κ.Υ, καθώς επίσης οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των Τ.Κ..

You may also like

Comments are closed.