ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ηλεία: Θλίψη σε τρεις περιοχές για το θάνατο του 51χρονου Κ. Ηλιόπουλου – Ξεψύχησε στην άσφαλτο αβοήθητος

Facebook
Twitter
Θλίψη σε τρεις περιοχές της Ηλείας, για τον τραγικό θάνατο του Πυργιώτη Κωνσταντίνου Ηλιόπουλο σε ηλικία 51 ετών μετά από τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Λεωφόρο Κηφισού.

Τόσο ο Πύργος, πόλη από την οποία καταγόταν ο εκλιπών και το Κατάκολο, τόπος μόνιμης διαμονής των γονιών που  και εκείνος επισκεπτόταν συχνά τα καλοκαίρια όσο και η Ανδραβίδα από όπου κατάγεται η σύζυγός του πενθούν για την ξαφνική απώλεια του 51χρονου που δραστηριοποιούνταν επαγγελματικό στον χώρο των σιδηροκατασκευών , ο οποίος ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος στην άσφαλτο, αφού οδηγός του ΙΧ που χτύπησε το μηχανάκι που οδηγούσε, τον εγκατέλειψε.

Πήρε το μηχανάκι του παιδιού του, αλλά δεν επέστρεψε…

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, το μοιραίο απόγευμα  της περασμένης Κυριακής ζήτησε από τον γιο του, το μηχανάκι για να πεταχτεί να αγοράσει μερικά πράγματα, όμως δεν ήταν γραφτό να γυρίσει ξανά στην οικογένειά του.

Και αυτό διότι, λίγο μετά τις 7 μ.μ. επί της Λ. Κηφισού, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Άννης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, ένα λευκό αυτοκίνητο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Η Τροχαία αναζητά πληροφορίες

Η Τροχαία αναζήτα πληροφορίες για Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος και το ανωτέρω περιγραφόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τ.Τ. Πειραιώς, στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139264, 210-4139270 και 210-4177700.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Η κηδεία του εκλιπόντα θα τελεστεί σήμερα στις 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών Ανδραβίδας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top