Ηλίας Γρηγόρης: Υπάρχει άλλος δρόμος, πλην της Επιστήμης;

Facebook
Twitter
Τόλμησε να δώσει το παράδειγμα κάνοντας την 3η δόση του εμβολίου και διαδίδοντας το, σε μια προσπάθεια να δείξει και να αποδείξει ότι… «δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Όλα αυτά σε μια περίοδο, που ακόμα βρίσκεται προς συζήτηση το ζήτημα της 3ης δόσης, που μάλιστα κάνει πολλούς από τους εμβολιασμένους να αντιδρούν, θεωρώντας ότι στη θέση της 3ης θα έρθει η 4η κ.ο.κ. χάνοντας μεγάλο μέρος της αρχικής αισιοδοξίας που είχαν.

Και εκεί ακριβώς έρχεται να παρέμβει δυναμικά και αποφασιστικά ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, οδοντίατρος και επί χρόνια πολλά «μάχιμο» κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης.

Καθισμένος στην καρέκλα του εμβολιαστικού κέντρου δέχεται την 3η, αναμνηστική, όπως την λέει, δόση του εμβολίου που έχει ήδη πραγματοποιήσει πλήρως εδώ και μήνες.

Θέλοντας έτσι να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις ή στενάχωρες σκέψεις και επιδιώκοντας να πείσει, πως όσο δεν υπάρχει άλλος δρόμος οφείλουμε να εμπιστευτούμε την επιστήμη και εν προκειμένω τα εμβόλια.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Είμαι 64 χρόνων. Υγειονομικός της πρώτης γραμμής. Έκανα τη 2η δόση Pfizer στις 19 Φλεβάρη, χωρίς καμία παρενέργεια (7 μήνες πριν). Γνωρίζω ότι οι έρευνες και οι μελέτες για την 3η δόση, είναι ακόμη σε πρωτόλειο επίπεδο… (δεν είναι πολύ σημαντικές ακόμη…).

Εν τούτοις, εμπιστευόμενος τα διαβάσματα μου και το ένστικτο μου, μέχρι τώρα, και το πολύ επικίνδυνο επάγγελμα μου, (κυρίως για τους ασθενείς μου και λιγότερο για μένα), θα προβώ στην 3η αναμνηστική δόση, θαρρετά!». Για να καταλήξει ότι: «Δεν έχω άλλο δρόμο».

Με τον τρόπο αυτό έστειλε έμπρακτο μήνυμα και απάντηση όσον αφορά την 3η δόση του εμβολίου. Ως ενεργός πολίτης, πρωτίστως, αλλά και ως επιστήμονας-γιατρός.

Αλλά ακόμα και στο πλαίσιο πολιτικής συμπεριφοράς και στάσης, αφού μεταξύ των άλλων δεν παρέλειψε να σημειώσει στην τοποθέτηση του, ότι είναι Αριστερός και εμπιστεύεται μόνον την Επιστήμη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top