ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νάουσα!

δαγκωμα
Απίστευτο συμβάν στη Νάουσα! Ένας ηλικιωμένος άνδρας ήθελε με το έτσι θέλω να μπει σε καφετέρια, παρότι δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test. Όταν ο ιδιοκτήτης τού αρνήθηκε κατ’ επανάληψη, ο 77χρονος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε!

Ο ηλικιωμένος παρουσίασε ένα… εξιτήριο από νοσοκομείο θεωρώντας πως αρκούσε για να του επιτραπεί η είσοδος. Οι υπάλληλοι τού ζητούσαν να αποχωρήσει από το χώρο για να μην τιμωρηθεί το κατάστημα με πρόστιμο, όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να τους βρίζει, με αποτέλεσμα να επέμβει ο ιδιοκτήτης.

Όταν τον έπιασε από τα χέρια προσπαθώντας να τον βγάλει έξω με την βοήθεια ενός πελάτη, ο 77χρονος τον δάγκωσε στο μάγουλο με αποτέλεσμα να τρέξει στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό!

Ο ηλικιωμένος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Όταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε να φτύσει έναν από αυτούς!

Τελικά ο 77χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

You may also like

Comments are closed.