ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: «Είχα σχέση με τρεις αθλήτριες μου» υποστήριξε στην απολογία του ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

proponitis taek 1

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία ο προπονητής Ταε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, που κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.

«Στο παρελθόν είχα συνάψει σύντομες σχέσεις με τις τρεις κοπέλες που έχουν κινηθεί νομικά. Τότε τα κορίτσια ήταν 17 ετών και σε καμία περίπτωση 12 έως 16. Δεν υπήρξε βιασμός, όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους» υποστήριξε ο προπονητής. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές Αρχές και ο προπονητής, πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

«Από το εύρος, τη βαρύτητα, το σύνολο του κατηγορητηρίου, ένα τμήμα συνομολόγησε, όχι όμως όλη την έκταση και τον τρόπο που εμφανίζεται στο κατηγορητήριο. Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται στο σύνολό τους», είπε η δικηγόρος του, Πέρσα Χαρατσιάρη.

Δικαιωμένές δηλώνουν οι αθλήτριες

Μετά την προφυλάκιση του 44χρονου προπονητή, νιώθουν ηθική λύτρωση και δικαίωση όπως επισημαίνουν μέσω του δικηγόρου τους. «Τα κορίτσια νιώθουν δικαιωμένα με την απόφαση και χαρακτηριστικά μία από τις κοπέλες όταν με πήρε τηλέφωνο μου είπε “χαμογέλασα μετά από 10 χρόνια”».

Όπως έχουν καταγγείλει οι αθλήτριες, μέσω πολύωρων, ιδιαίτερων προπονήσεων ο προφυλακισμένος πλέον προπονητής κατάφερνε να τις απομονώνει και να τις βιάζει επανειλημμένα, ενώ στη συνέχεια τους ασκούσε και ψυχολογική πίεση ώστε να εξασφαλίζει τη σιωπή τους, προκαλώντας τους ενοχή. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα κινητά και τους υπολογιστές του και ψάχνουν και για άλλα παιδιά που ίσως έχουν πέσει θύματά του.

You may also like

Comments are closed.