ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Δολοφόνησε τη φίλη του στον δρόμο και το πλήθος παρακολουθούσε με απάθεια!

129901850 gettydelhipolice.jpg

Η αστυνομία στο Δελχί της Ινδίας συνέλαβε έναν 20χρονο που μαχαίρωσε και δολοφόνησε σε δημόσια θέα μια 16χρονη φίλη του.

Βίντεο από την επίθεση δείχνει τον άνδρα να μαχαιρώνει 22 φορές την κοπέλα και να συνθλίβει το κεφάλι της με μια τεράστια πέτρα.

Το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει οργή στην Ινδία, δείχνει ανθρώπους να παρακολουθούν την επίθεση ή να απλά περνούν από δίπλα.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δράστης και θύμα είχαν σχέση και ότι είχαν τσακωθεί μερικές ώρες πριν από τη δολοφονία, που έγινε την Κυριακή.

Η κοπέλα πήγαινε στο πάρτι γενεθλίων του γιου ενός φίλου της όταν δέχθηκε την επίθεση, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η έρευνα συνεχίζεται και ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.

«Το έγκλημα καταγράφηκε από κάμερες. Αρκετοί άνθρωποι το είδαν, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Το Δελχί έχει γίνει εξαιρετικά ανασφαλές για τις γυναίκες και τα κορίτσια», δήλωσε σε πρακτορείο ειδήσεων η επικεφαλής της Επιτροπής του Δελχί για τις Γυναίκες. Πολλοί -και στα κοινωνικά δίκτυα- τόνισαν, εξάλλου ότι κανένας από τους παριστάμενους δεν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει το κορίτσι.

Το BBC σημειώνει ότι δεν είναι το πρώτο αποτρόπαιο έγκλημα στην Ινδία, όπου οι παρευρισκόμενοι δείχνουν απάθεια. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα βιντεοσκοπούν το έγκλημα αντί να βοηθήσουν τα θύματα.

Πάνδημη οργή είχε προκαλέσει ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Δελχί τον Δεκέμβριο του 2012. Ο σύντροφός της, ο οποίος επίσης δέχτηκε επίθεση αλλά επέζησε, διηγήθηκε αργότερα πώς κείτονταν τραυματισμένοι και αιμόφυρτοι αλλά επί 25 λεπτά κανείς δεν σταματούσε να τους βοηθήσει.

You may also like

iceland volcano xr ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν – «Η λάβα μπορεί να χυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό αν συνεχίσει έτσι»

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η νότια Ισλανδία λόγω μιας ακόμη ηφαιστειακής έκρηξης στη χερσόνησο Ρέικιανες που ...

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ