ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Δύο φορές ισόβια στον άνδρα που δολοφόνησε τη σύζυγό του με κόμπρα

indos kobra
Δις ισόβια είναι η ποινή που επιβλήθηκε σε Ινδό, για την πρωτοφανή υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του, με δάγκωμα κόμπρας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ονόματι Σουράτζ Κουμάρ συνελήφθη μετά το θάνατο της συζύγου του, που δαγκώθηκε από το δηλητηριώδες φίδι. Το συμβάν έλαβε χώρα το 2020.

Οι αστυνομικές Αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση μετά από καταγγελίες τής οικογένειας περί παρενόχλησής τους από τον Σουράτζ. Ο ίδιος αξίωνε προίκα.

Συν τοις άλλοις, την οικογένεια είχε θορυβήσει ένα ανάλογο πρόσφατο περιστατικό, όταν την 25χρονη Ούθρα είχε δαγκώσει μια οχιά του Ράσελ, μόλις μερικές εβδομάδες πριν.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στη φάση της ανάρρωσης στο πατρικό της από εκείνην την επίθεση, όταν της επιτέθηκε η κόμπρα, τον Μάιο του 2020.

Από την έρευνα αποδείχθηκε υπεύθυνος και των δύο επιθέσεων ο σύζυγός της. Ακόμα, οι Αρχές συνέλαβαν και τον άνθρωπο που προμήθευσε τον συζυγοκτόνο με τα δύο φίδια – ο οποίος, ωστόσο, αργότερα συνεργάστηκε με την αστυνομία για την επίλυση της υπόθεσης.

Προ ημερών, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την απελευθέρωση μιας κόμπρας στο συζυγικό κρεβάτι και ενώ η Ούθρα κοιμόταν.

Όπως επισημαίνει ινδικό νομικό site, στη δικογραφία εκατοντάδων σελίδων περιγράφονταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της οργάνωσης και υλοποίησης του φονικού σχεδίου του δράστη.

Μάλιστα, η εισαγγελία στην πρότασή της έκανε λόγο για «μια από τις σπανιότερες των σπανίων περιπτώσεων», εισηγούμενη τη θανατική ποινή για τον κατηγορούμενο.

Ο δικαστής καταδίκασε τον κατηγορούμενο με δις ισόβια αλλά και με πρόστιμο 500.000 ρουπίων (ήτοι 6,635 δολάρια).

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ