ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηνίοχος 21: Το δώρο του Αντιπτεράρχου προς τον Πρωθυπουργό

mitsotakisinioxos 1024x683 1
Στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας βρέθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει μέρος της άσκησης «Ηνίοχος 21» έπειτα από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας. Ένα δώρο κατασκευασμένο για τον Πρωθυπουργό περίμενε τον ίδιο,  από τον κ. Μπλιούμης

Ωστόσο η παρουσία του Πρωθυπουργού δεν ήταν το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός της άσκησης. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, χάρισε στον κ. Μητσοτάκη ένα δερμάτινο μπουφάν, σαν αυτά που φορούν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας. Το συγκεκριμένο μπουφάν μάλιστα φέρει το διακριτικό “Κυριάκος Μητσοτάκης – Πρωθυπουργός” με τον ίδιο να το φοράει για αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φωτογραφία που συνοδευόταν από τον υφυπουργό Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αρχηγό ΓΕΑ, τον Αρχηγό ΓΕΣ, τον Αρχηγό ΓΕΝ, πρέσβεις, ακόλουθους Άμυνας και επικεφαλής στρατιωτικών επιτελείων από τις χώρες που συμμετέχουν στην άσκηση «Ηνίοχος 21», ο Πρωθυπουργός επέλεξε να το φοράει.

ebvzqnpiob607edd0232ea0 fzvnsooizt607edc8fc2bfe

You may also like

Comments are closed.