ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτησή της για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη

Facebook
Twitter

Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου», δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχολιάζοντας την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του 36χρονου, στην Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όταν η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 36χρονου του έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στη συνέχεια διέφυγε, με αποτέλεσμα να αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές. Το θύμα νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στη νέα αυτή επίθεση, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media.

«Λίγες μέρες μόλις, μετά την ανακοίνωσή μας με τον υπουργό Υγείας, κ. Πλεύρη, για την ίδρυση του Μητρώου Εγκαυματιών στη χώρα μας, δυστυχώς συνέβη νέα επίθεση με καυστικό υγρό. Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου», επισημαίνει.

Τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κύριο υπουργό Υγείας για την άμεση παρέμβασή του και τη συνεργασία μας, ώστε να επιλυθεί το κενό στην κάλυψη βασικών θεραπειών και υλικών για εμάς τους εγκαυματίες. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε προσεχώς».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top