Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ στη λίμνη Τσιβλού με τον γιο τους

Facebook
Twitter
touni_ndp-3-1536x993

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν κάμπινγκ στη λίμνη Τσιβλού, με την influencer να ανεβάζει βίντεο.

Μπορεί πριν από μια εβδομάδα, η Ιωάννα Τούνη να απολάμβανε luxury διακοπές στο Λονδίνο με την παρέα της, ωστόσο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η γνωστή Influencer έκανε μια πιο εναλλακτική απόδραση. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους Πάρη επέλεξαν να κάνουν κάμπινγκ στην Λίμνη Τσιβλού, η οποία απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Η Λίμνη Τσιβλού βρίσκεται στον Δήμο Αιγιαλείας του Νομού Αχαΐας, σε υψόμετρο 700 μέτρων περίπου, στις πλαγιές του Χελμού. Δημιουργήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1913, όταν από μια μεγάλη κατολίσθηση που προκλήθηκε στην περιοχή φράχτηκε η κοίτη του ποταμού Κράθη.

Ο παρουσιαστής λατρεύει τη φύση αλλά και να κάνει αποδράσεις με το βαν του, με τη σύντροφό του να μη του χαλάει χατίρι, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της.

Έτσι, το ζευγάρι οικογενειακώς μαζί με τον μικρό Πάρη απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο και περνώντας το βράδυ του μέσα στο βανάκι του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, όταν εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφους πρωινών εκπομπών που κάθονται στα πάνελ. Αιτία τα σχόλια που άκουσε, μετά τα παράπονα για γνωστή αεροπορική εταιρεία, που όπως κατήγγειλε δεν της επέτρεψε να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος από το Λονδίνο για τη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top