ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ηράκλειο: Έτσι δρούσε ο λυράρης που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο

Facebook
Twitter

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου στοΗράκλειο, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται γνωστός μουσικός της περιοχής.

Πρόκειται για 66χρονο λυράρη που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και ένας γιατρός, 46 ετών.

Το μαρτύριο για το 16χρονο σήμερα αγόρι, άρχισε το 2018, όταν ήταν μόλις 11 ετών και φτάνει μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο λυράρης προσέγγισε το αγοράκι λέγοντάς του ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους γονείς του. Από το 2018 φέρεται να προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ το 2020 τον εξανάγκασε και σε γενετήσια πράξη.

Ο γνωστός μουσικός εξανάγκαζε το ανήλικο αγόρι να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο προκειμένου να ανεβάζει το πορνογραφικό υλικό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, απειλώντας τον, πως αν δεν το πράξει, θα κάνει ζημιά στον πατέρα του που διατηρεί κατάστημα εστίασης στην περιοχή και πως τα αδέλφια του θα περάσουν ό,τι και εκείνος.

Η μητέρα του παιδιού ήταν εκείνη που κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει καθώς είδε κάτι στο κινητό του και τον πίεσε ώστε να της πει τι είχε συμβεί.

Ο 66χρονος φέρεται να διατηρούσε τρία ψεύτικα προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κι έστελνε πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή τον 16χρονο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε κλείσει στο ανήλικο αγόρι, τρία τουλάχιστον ραντεβού, με τρεις διαφορετικούς άνδρες, στα οποία και τον εξανάγκασε να πάει. Απ΄ αυτούς έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής μόνο ένας, ο οποίος είναι ιατρός – ουρολόγος σε ένα από τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Οι άλλοι δύο μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ανήλικος στις αρχές, παρουσία ψυχολόγου, τον είχαν βιάσει.

Από τις Αρχές εξετάζονται τα προφίλ ακόμη 29 χρηστών του Instagram, μέσω του οποίου ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top