ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηράκλειο: Ικανοποίηση από την προετοιμασία για τους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

mesogeiakoi agones
Απόλυτα ικανοποιημένα δήλωσαν τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, για την προετοιμασία του Ηρακλείου, ενόψει των 3ων παράκτιων Μεσογειακών αγώνων που θα φιλοξενήσουν σε τρεις δήμους του νομού, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής βρίσκονται σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο και μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξετάζουν από κοντά τους χώρους και τα σημεία όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, ενώ σε συσκέψεις συζητούν τις λεπτομέρειες για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Στην σημασία των αγώνων και στις δυνατότητες που έχει η Κρήτη και οι τρεις δήμοι Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου, να διοργανώσουν επιτυχημένους αγώνες, αναφέρθηκε ο κ. Αυγενάκης. «Δουλεύουμε προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα φέρει στο Ηράκλειο περισσότερους από 1500 αθλητές και χιλιάδες επισκέπτες», ανέφερε ο Yφυπουργός.

Τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής επισκέπτονται σήμερα τα Μάλια του δήμου Χερσονήσου, το αλιευτικό καταφύγιο της Παντάνασσας στο δήμο Μαλεβιζίου και το κολυμβητήριο Ηρακλείου, όπου θα δουν από κοντά τους χώρους όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Οι επισκέψεις αυτές θα συνοδευτούν από αντίστοιχες συσκέψεις.

You may also like

Comments are closed.