ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Η απαγωγή 40χρονης από επτά μέλη της Χαμάς

omiros amit

Βίντεο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα φέρεται να δείχνει την πρώην όμηρο της Χαμάς Αμίτ Σουσάνα, 40 ετών, να μάχεται εναντίον επτά απαγωγέων της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, καθώς την έσερναν στη Γάζα.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η Αμίτ συμφώνησε να δημοσιοποιηθεί το υλικό μετά την απελευθέρωσή της στις 30 Νοεμβρίου και προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ειδήσεις του Channel 12.

Δείτε το βίντεο:

Η 40χρονη δικηγόρος ήταν την ημέρα της εισβολής, στις 7 Οκτωβρίου, άρρωστη στο σπίτι της στο κιμπούτζ Κφαρ Αζά. Άκουσε τους πυροβολισμούς και έστειλε μήνυμα σε μέλη της οικογένειάς της ότι θα προσπαθήσει να κρυφτεί σε ασφαλές σημείο. Δημοσιεύματα αργότερα ανέφεραν ότι είχε κρυφτεί στην ντουλάπα, όπου τη βρήκαν οι τρομοκράτες.

Η Αμίτ μιλούσε με μηνύματα για περίπου τρεις ώρες με την οικογένειά της το πρωινό εκείνης της ημέρας, από τις 7:00 ως τις 10:10.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 29 Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι είναι όμηρος της Χαμάς, μία από τους περίπου 240 επιβεβαιωμένους ομήρους. Ως τότε η τύχη της ήταν άγνωστη.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ