ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ίσθμια – Κόρινθος: Γκρεμίζεται η γέφυρα στην Εθνική μετά την έκρηξη σε βυτιοφόρο (εικόνες)

Facebook
Twitter
1000_9419597e-e318-47aa-9562-996ce407c824

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, η οποία υπέστη μεγάλες ζημιές το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της έκρηξης σε βυτιοφόρο μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο με Θέα του ΑΝΤ1”, ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, είπε ότι ο βαθμός επικινδυνότητας της γέφυρας, επέβαλε να γίνει άμεσα η κατεδάφιση της γέφυρας, που διέρχεται πάνω από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Στούντιο με Θέα - Εθνική Οδός - Γέφυρα - Κατεδάφιση

Μέχρι να γίνει η κατεφάφιση και η απομάκρυνση των δομικών υλικών, θα είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την παραχωρησιούχο εταιρεία του αυτοκινητόδρομου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, να δίνει επιπλέον μια λωρίδα στην μία κατεύθυνση μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και στην άλλη κατεύθυνση από το μεσημέρι της Κυριακής και ύστερα.

Στούντιο με Θέα - Εθνική Οδός - Γέφυρα - Κατεδάφιση

Ο κ. Ταχιάος ζήτησε συγγνώμη από οδηγούς και επιβάτες για την ταλαιπωρία, σημείωσε ωστόσο ότι η έκρηξη στο βυτιοφόρο είναι ένα απρόβλεπτο γεγονός.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής προς την Κόρινθο και η κυκλοφορία ρυθμίζεται μέσω εκτροπών.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top