ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ισθμός: Τι υποστηρίζει ο οδηγός του βυτιοφόρου που προκάλεσε χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου

Facebook
Twitter
gqahvkwmiq66645c90d3502

Ο οδηγός του βυτιοφόρου το οποίο ανετράπη το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και πυρκαγιά , προκαλώντας χάος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 60χρονος οδηγός υποστήριξε ότι κάτι πάτησε, έσκασε το λάστιχο και το όχημα τον «τράβηξε» αριστερά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το κρατήσει. Αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν τυχόν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη σοβαρές ζημιές από το υψηλό θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε από την έκρηξη και τη φωτιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

H ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι σε εφαρμογή λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου και της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση προς Κόρινθο και συγκεκριμένα στο ύψος του 75,5ου χιλιομέτρου.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Επί της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στη Γέφυρα κόμβου Λουτρακίου έως τον κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (από ώρα 22:14), ενώ αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Εθνικής Οδού.
Κόμβος Λουτρακίου μετά την γέφυρα του Ισθμού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από Αθήνα έως Αγίους Θεοδώρους και από Αγίους Θεοδώρους έως Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top