Iστορία έγραψε η Taylor Swift με το 13ο βραβείο της στα Grammy – Συγκίνηση με την Celine Dion

Facebook
Twitter

Άρωμα γυναίκας είχαν τα φετινά Grammy που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες, με τις κυρίες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος να σαρώνουν τα βραβεία.

H Taylor Swift έσπασε άλλο ένα ρεκόρ διακρίσεων και παίρνοντας το 13ο Grammy στην καριέρα της έγινε η καλλιτέχνης με τις περισσότερες νίκες στην κατηγορία album της χρονιάς στην ιστορία του θεσμού, περνώντας τον Φράνκ Σινάτρα, τον Πολ Σάιμον και τον Στίβι Γουόντερ.

Το κορίτσι – μουσικό φαινόμενο το γιόρτασε, ανακοινώνοντας στη σκηνή του Crypto Arena το νέο της δίσκο. «Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου με ένα μυστικό που κρατάω εδώ και δύο χρόνια. Ο νέος μου δίσκος θα βγει στις 19 Απριλίου».

Η Celine Dion συγκίνησε όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για πρώτη φορά μετά την διάγνωση της με Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου για να δώσει στην Taylor ένα από τα βραβεία της. «Να μην παίρνουμε ποτέ δεδομένη την απίστευτη αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας», δήλωσε συγκινημένη.

Μεγάλη βραδιά και για την Miley Cyrus που απέσπασε το πρώτο της Grammy… εκείνο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς, για το «Flowers». «Αυτό το βραβείο είναι φανταστικό. Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη και χθες. Δεν θα πάρουν όλοι Grammy. Αλλά όλοι είναι φανταστικοί».

Η σκηνή γέμισε με μουσική και χρώματα, με την Dua Lipa να ερμηνεύει τη νέα της επιτυχία.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς… η σύλληψη του ράπερ Killer Mike ο οποίος αφού κέρδισε τρία Grammy συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το Crypto Arena με χειροπέδες.

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν την αιτία της σύλληψης του, είπαν όμως πως πρόκειται για παράπτωμα που δεν είχε σχέση με την τελετή.

Τα βλέμματα έκλεψαν και οι εντυπωσιακές παρουσίες που έφταναν από νωρίς στο κόκκινο χαλί για την λαμπερή τελετή.

Στο πάρτι που έγινε για την προβολή των βραβείων η εκρηκτική Megan Fox, η οποία δεν άφησε πολλά στην φαντασία με την εμφάνιση της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top