ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ιταλικά σενάρια κάνουν λόγο για πρόταση 4 εκατ. ετησίως του Παναθηναϊκού στον Μίροτιτς

Facebook
Twitter

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7) πως δεν θα πάει τελικά στην Παρτιζάν και στην ευρωπαϊκή αγορά σήμανε… συναγερμός. Φυσικά, ήταν ένας συναγερμός που «βάρεσε» σε ολόκληρη την Euroleague, καθώς είναι τέτοιο το μέγεθος του ποιοτικού πάουερ φόργουορντ που καμία ομάδα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στο… κυνήγι του.

Τα social media έχουν… χτυπήσει κόκκινο, δημοσιογράφοι και κόσμος «ψάχνονται» για να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Μαυροβούνιου πάουερ φόργουορντ, όμως εξελίξεις από «επίσημα χείλη» δεν υπάρχουν.

Στην… κούρσα για τον Μίροτιτς ορισμένοι ρεπόρτερ έχουν εμπλέξει και τον Παναθηναϊκό. Όμως, όπως τονίσαμε από το βράδυ του Σαββάτου, οι «πράσινοι» τηρούν σιγή ιχθύος.

Σε συνέχεια των όσων γράψαμε χθες, ότι ο δηλαδή Παναθηναϊκός επίσημα δεν παίρνει θέση για τίποτα από όλα αυτά, έχει προκληθεί ένας πανικός στην ευρωπαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα περισσότερο να εμφανίζονται δημοσιεύματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και με νούμερα εκτός κάθε λογικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αυτή τη φορά στην Ιταλία γράφτηκε από τον Αλεσάντρο Μάγκι του “Real Olimpia Milano” και του “Sportando” πως ο «Μίρο» έχει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Νούμερα που πολύ δύσκολα μπορεί να φτάσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, ακόμα και ο… Παναθηναϊκός που ξοδεύει με τρέλα φέτος για να προσελκύσει ονόματα από το πρώτο επίπεδο.

Η μυστικότητα του Παναθηναϊκού αυξάνει τη θερμοκρασία και δημιουργεί σενάρια που δύσκολα μπορεί να έχουν βάση…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top