ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: Έθεσε ψηλά τον πήχη στην Αχαΐα, αποστάσεις από τα αυτοδιοικητικά

1669202306382
Aπό αριστερά Α. Κατσανιώτης, Α. Κουνάβης, Ι. Φωτήλας, Π. Μαρινάκης, Ν. Ρωμανός. Σ. Κονταδάκης
Αυλαία χθες το μεσημέρι στην διήμερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της οποίας, με το που πάτησε το πόδι του στην Αχαΐα, από το Αίγιο, έθεσε το δίλημμα των επόμενων εκλογών «σταθερότητα ή… χάος».

Διαβάστε επίσης Μητσοτάκης: 3,7 δισ. ευρώ για 80 έργα -Απολογισμός από το πρώτο μισό της περιοδείας

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στην Αχαϊα σε μια οργανωμένη περιοδεία, συνοδεία

@ 10 Υπουργών,

@7 Υφυπουργών,

@ 3 Γενικών Γραμματέων και

@ Διοικητών οργανισμών.

Η περιοδεία ήταν άψογα οργανωμένη από το κομματικό επιτελείο τους δύο αχαιούς του συνεργάτες, Παύλο Μαρινάκη, Υπεύθυνο Οργανωτικού, Μιχάλη Μπεκίτη, διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή και του -μη αχαιού- Στέλιου Κονταδάκη, Συντονιστή της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Σημαντική η συμβολή της ΔΕΕΠ Αχαϊας της ΝΔ και του προέδρου της Αντώνη Κουνάβη αλλά και των τεσσάρων Βουλευτών της ΝΔ στο Νομό, του Υφυπουργού Ανδρ. Κατσανιώτη και των Αγγ. Τσιγκρή, Ιάς. Φωτήλα και Χρ. Αλεξοπούλου.

Στόχος της επίσκεψης η παρουσίαση αναλυτικά του αναπτυξιακού οράματος για την Πάτρα, για την Αχαΐα και για τη Δυτική Ελλάδα που έγινε χθες το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης Παρουσιάζεται αυτή την ώρα το ολοκληρωμένο σχέδιο για την Πάτρα του 2030 -BINTEO

1669202306342

Ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την περιοδεία του χθες Τετάρτη 23/11/2022 με Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι αυτή τη φορά υποψήφιος στο Νομό, δίνοντας την ευκαιρία σστους τέσσερις βουλευτές αλλά και τους πολιτευτές να διεκδικήσουν τις έδρες που αναλογούν στο Νομό, ξεκαθάρισε χθες “προσβλέπω κομματικά σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην Αχαΐα από αυτό το οποίο καταφέραμε να πετύχουμε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές“.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2023, με εξαίρεση τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν θα δώσει κανένα χρίσμα, νυν ή υποψήφιο δήμαρχο αναφέροντας “όπως γνωρίζετε πια το κόμμα, ειδικά σε εκλογές του Α΄ βαθμού, παίρνει αποστάσεις από τη λογική των παραδοσιακών χρισμάτων“.

You may also like

Comments are closed.