ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Ζαφειρόπουλος: “Ηταν χρέος μου να ανταποκριθώ στην πρόσκληση Βαγενά”

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συναισθανόμενοι των ευθυνών τους απέναντι στον εμπορικό κόσμο της πόλης, όπως υποστηρίζει -ειδικά  σε περίοδο που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και χρειάζεται τον Σύλλογο δυνατό και ενωμένο στο πλευρό του- o πλειοψηφών σύμβουλος του Ε&Ε.Σ.Π. Γ. Βαγενάς κάλεσε όλες τις παρατάξεις για κοινό διαπαραταξιακό προεδρείο, χάριν της ενότητας.

Οι δύο πρώτες σε ψήφους παρατάξεις των εκλογών, «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων» και «Ενωμένο Πατρινό Εμπόριο» των κ.κ. Γιώργου Βαγενά και Κώστα Ζαφειρόπουλου ήρθαν τελικά σε συνεννόηση με αποτέλεσμα απο την Πέμπτη ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος να αποκτήσει νέα διοίκηση και προεδρείο.

“Ο Σύλλογος δεν μπορούσε να μείνει ακυβέρνητος. Τα προβλήματα των συναδέλφων δεν μπορούν να περιμένουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε Πρόεδρο τον κ. Ζαφειρόπουλο Κωνσταντίνο. Ο νέος Πρόεδρος στηριζόμενος στο ενωτικό πνεύμα συνεργασίας των 2 παρατάξεων αλλά και όλου του συμβουλίου καθώς και την στήριξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. Βαγενά ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο που τον εξέλεξε στην τιμητική αυτή θέση και υπόσχεται
να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενότητα και την αποτελεσματική δράση του ιστορικού μας Συλλόγου” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Ζαφειρόπουλου.

You may also like

Comments are closed.