ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και νέα αυτοκτονία κρατουμένου στις φυλακές…

filakes 1
Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο σε φυλακή της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες καθώς, την ίδια ημέρα, ένας 26χρονος αλλοδαπός κρατούμενος έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Σοκ στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Ένας 34χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ μόλις είχε μεταφερθεί από την Αθήνα. Είναι ο δεύτερος θάνατος κρατούμενου στο νησί μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, όταν ο 34χρονος από τη Συρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ξήλωσε κάποια καλώδια και δημιούργησε τον βρόγχο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Τον «χτύπησε» ρεύμα

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα,ι πως όταν ένας σωφρονιστικός υπάλληλος έσπευσε να κόψει με μαχαίρι τον αυτοσχέδιο βρόγχο, «χτυπήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο σε φυλακή της Κρήτης μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίτερα, όπως έγραψε το Cretalive, ένας 26χρονος αλλοδαπός κρατούμενος έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.

Ο 34χρονος Σύρος μόλις είχε μεταχθεί στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, όπου κρατείτο λιγότερο από μία εβδομάδα, ενώ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών για ληστεία.

You may also like

Comments are closed.