ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Και ξαφνικά, ελπίδες ”παράτασης” για την Παναχαϊκή

Facebook
Twitter
Ο Χάρης Γρηγορίου με δηλώσεις του στον Σπορτ Φμ Πάτρας γνωστοποίησε, πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε αίτημα στην ΕΕΑ, ζητώντας παράταση στην κατάθεση της εγγυητικής.

Ο έμπειρος νομικός που γνωρίζει άριστα τα “παράθυρα” του νόμου, “πατώντας” σε σχετική διάταξη, ώθησε την ΠΑΕ στο να αιτηθεί λίγες μέρες διορία επικαλούμενη αδυναμία του διοικητικού της ηγέτη, Γιώργου Μπάρλου, στο να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του. Ελπίδες υπάρχουν βάσιμες για να υπάρξει θετική έκβαση (το πρωί της Δευτέρας θα βγει η απόφαση), ωστόσο όπως τόνισε και ο κ. Γρηγορίου, θα λειτουργούσε ως έξτρα μοχλός πίεσης προς την Επιτροπή, εάν πολιτικοί φορείς της πόλης ένωναν τη φωνή τους και ζητούσαν να εγκριθεί το εν λόγω αίτημα.

Μάλιστα, οι “Nortenos” ανακοίνωσαν τα εξής:

“Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, κος Γρηγορίου, μας δίνει μια τελευταία ελπίδα. Αυτή η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί. Ο κύριος Γρηγορίου έδωσε το σύνθημα. Κανένας δεν δικαιούται να μην ακολουθήσει.

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η Περιφέρεια, ο Δήμος, οι βουλευτές του Νομού πρέπει όλοι να στηρίξουν την πρωτοβουλία του κου Γρηγορίου.

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής στηρίζουν κάθε σοβαρή πρωτοβουλία που αφορά το μέλλον της Παναχαϊκής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top