ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες αύριο (24/5)

Facebook
Twitter
Την Τρίτη ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο, με καλές καιρικές συνθήκες. Πιο έντονο θα είναι το άρωμα του καλοκαιριού, καθώς η θερμοκρασία συνεχώς θα ανεβαίνει.

Ο ήλιος θα κυριαρχήσει από το πρωί σε όλη τη χώρα, και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική. Μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας και του Αιγαίου, ο ουρανός θα διατηρηθεί χωρίς νεφώσεις και για το υπόλοιπο της ημέρας. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το μεσημέρι προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία πλησιάζει συνεχώς καλοκαιρινές τιμές. Στους 33 βαθμούς οι μέγιστες στα δυτικά και βόρεια. 33-35 κατά μέσο όρο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Όμως σε τοπικό επίπεδο και σε περιοχές που συνηθίζεται να σημειώνονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, είναι πιθανόν να δούμε τιμές 1-2 βαθμούς υψηλότερες, δηλαδή 35-36 βαθμούς στη Θεσσαλία και στην Στερεά Ελλάδα. Οι μέγιστες τιμές θα πλησιάσουν στο Αιγαίο τους 30-32 βαθμούς Κελσίου.

Νοτιοδυτικοί οι άνεμοι στο Ιόνιο 2-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί μέχρι και 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο ήλιος θα κυριαρχήσει, με αραιή συννεφιά μετά το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνή. Η θερμοκρασία από 20-32 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά. Στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και τα απόγευμα όπως συνηθίζεται την άνοιξη, είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία από 19-30 βαθμούς, με νοτιά 2-4 μποφόρ στο Θερμαϊκό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top