ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ραγδαία μεταβολή του καιρού από το βράδυ

αερας ριο
Απότομη μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης (9.11.2021), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του meteo.gr τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το βράδυ της Τρίτης ως το πρωί της Τετάρτης. Το φαινόμενο θα επηρεάσει κυρίως τα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και τα βόρεια της Κρήτης.

meteo1

Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν σε όλη τη χώρα, καθώς θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ. Μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 έως 8 μποφόρ και ενδεχομένως κατά τόπους έως 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι θα έχουν ισχύ από 4 έως 6 μποφόρ, σημειώνεται όμως ότι στον Πατραϊκό Κόλπο η έντασή τους θα κυμαίνεται μεταξύ 5 και 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα πέσει οκτώ με δέκα βαθμούς σε σχέση με τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

meteo2

Το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου 2021 πυκνές χαμηλές νεφώσεις και ομίχλες σκέπασαν μεγάλο μέρος του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου και των ανατολικών και βορείων ηπειρωτικών ενώ λεπτά και ημιδιαφανή νέφη κυριαρχούσαν στα νότια και δυτικά τμήματα της ελληνικής επικράτειας.

meteo3

You may also like

Comments are closed.