Καίτη Φίνου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους – Η ανάρτηση μέσα από το ακτινολογικό τμήμα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Αυγούστου 2026 η Καίτη Φίνου, γεγονός που έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο ακτινολογικό τμήμα νοσοκομείου στη Βούλα εξαιτίας οξύτατων ενοχλήσεων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει την ακριβή αιτία του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

- Διαφήμιση -

«Οι πόνοι φρικτοί αλλά το φίλτρο απαραίτητο»

Διατηρώντας το χιούμορ της παρά τη δύσκολη στιγμή, η γνωστή ηθοποιός συνόδευσε το σχετικό βίντεο με τη χαρακτηριστική φράση «Οι πόνοι φρικτοί αλλά το φίλτρο απαραίτητο», περιγράφοντας παράλληλα την εικόνα από τον χώρο όπου περίμενε να εξεταστεί:

«Είμαι στο ακτινολογικό. Είναι όλα τυλιγμένα έτσι, τα κρεβάτια, όπως και αυτό το μαύρο που έχουν, είναι πάρα πολύ καθαρά όλα», ανέφερε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα για τις συνθήκες νοσηλείας: «Στη Βούλα είμαι και είναι πάρα πολύ καθαρά, πολύ εξυπηρετικοί είναι με όλους αν και δεν έχει πολύ κόσμο».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάγνωση των γιατρών ή την πορεία της υγείας της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img